Ervaren klusjesman in Nijkerk – Amersfoort.

Woont u in Nijkerk en bent u op zoek naar een ervaren klusjesman? Kies dan voor De Vink Timmerwerken, voor al uw klussen en timmerwerkzaamheden.

De Vink Timmerwerken uit Amersfoort is de ideale partij voor allerhande klussen, timmerwerken en onderhoud. Ook in Nijkerk en Nijkerkerveen!

Denk hierbij aan een renovatie van uw keuken of het afhangen van deuren? Maar ook nieuwe kozijnen of het herstellen van houtrot of inbraakschade behoren tot de mogelijkheden. Of heeft u altijd al een op maat gemaakte kast of overkapping willen hebben?

Of bent u juist op zoek naar handgemaakte meubels?

De Vink Timmerwerken maakt zowel meubels voor binnen als buiten en alles naar uw wens. Of het nu gaat om een massief eiken keukentafel of een op maat gemaakte steigerhouten loungeset. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Voor een uitgebreide lijst verwijs ik u graag naar mijn KLUSSEN ABC. Hierin staan vrijwel alle diensten van A tot Z. Van zowel het “afhangen van deuren” tot een “zolder (ver)bouwen”.

Heeft een vraag of wilt u graag teruggebeld worden? Laat dan geheel vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina en ik neem binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u mij direct bellen op: 06–52 05 52 33

Bent u op zoek naar een ZZP klusjesman of timmerman?