Op zoek naar een goede timmerman met jarenlange ervaring?

De Vink Timmerwerken is een eenmanszaak, opgericht in 2001 en heeft de beschikking over een eigen werkplaats. Mijn naam is Ernst de Vink, woonachtig in Amersfoort. Hout en ambacht daar word ik enthousiast van en ik voer al ruim 40 jaar dagelijks met veel plezier het mooie vak van timmerman uit. 

Goede timmerman met jarenlange ervaring | De Vink Timmerwerken

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de LTS ben ik in 1975 begonnen als timmerman bij mijn eerste werkgever. Bij mijn laatste werkgever waar ik 14 jaar werkzaam was – een afbouw bedrijf gespecialiseerd in o.a. wanden en plafonds – besloot ik om mijn eigen timmerbedrijf op te richten.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik u goed voorzien van advies en meedenken met uw wensen. Ik ben gedreven en lever graag vakwerk. Als eigenaar sta ik u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend gesprek.

Bel gerust op 06–52 05 52 33 of stuur een e-mail naar info@devink-timmerwerken.nl

 

Samen sterk:

De Vink Timmerwerken werkt regelmatig samen met een vaste groep betrouwbare (onder)aannemers, zodat iedere klus, verbouwing of renovatie snel, vakkundig en professioneel geklaard wordt. Denkt u hierbij aan: tegelzetters, elektriciens, schilders, stukadoors, loodgieters en dakdekkers.

De voordelen voor u: één aanspreekpunt met een uitgebreid netwerk van vakmensen.

   Klik hier voor al onze diensten